Interesting GK : I am green but not green, fake but not monkey, tell me who am I?

Interesting GK : I am green but not green, fake but not monkey, tell me who am I?


interesting gk quiz 2023

These days interesting GK questions, quizzes and puzzles are going viral on social media. These type of questions (current affairs) are asked in government job interviews (IAS interview questions) and examinations. Because these questions are interesting, common people also want to know them.

The question given in the above picture is “I am green but not a leaf, I am fake but not a monkey, tell who I am?” Answer is given below. You first think about the answer to this question then see the correct answer below.

Important GK Questions and Answers 2023

1. The first woman to reach the continent of Antarctica
Answer – caroline mickelson

2. First person to go into space
Answer – Yuri Gagarin (former Soviet Union)

3. First woman to go into space
Answer – Valentina Tereshkova (former Soviet Union)

4. First spacecraft to be sent into space
Answer – Colombia

5. The first country to host the modern Olympic Games
Answer – Greece is Greece

6. First woman prime minister of England
Answer – Margaret Thatcher

7. First Prime Minister of England
Answer – Robert Balpole

8. First person to reach the North Pole
Answer – Robert Peary (USA)

9. First woman prime minister of a Muslim country
Answer – Benazir Bhutto (Pakistan)

10. The first country to launch an artificial satellite into space
Answer – Russia

Daily Paheli Questions and Answers 2023

puzzle in the picture above “I am green but not a leaf, I am a copycat but not a monkey, tell me who am I?” do you all know the answer

The answer to this simple question is also very simple, after knowing the answer you all will be surprised. yes friends the easiest answer to this question is “Parrot”, Ask your friends this question, do they know the answer.



Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.